Personvern

 

DIN TRYGGHET – VÅRT ANSVAR

Gjennom GDPR-regelverket er TaPlassd pliktig til å informere om hvordan vi behandler personopplysninger. Dette kan du lese mer om i vår personvernerklæring nedenfor.

PERSONVERNERKLÆRING

I denne erklæringen fremkommer det, i henhold til GDPR-regelverket:

  • Kontaktinformasjon til virksomheten
  • Hva slags personopplysninger vi behandler, og til hvilket formål
  • Utlevering av personopplysninger
  • Hvordan vi lagrer dine personopplysninger
  • Sletting av personopplysninger
  • Dine rettigheter
 

KONTAKTINFORMASJON

Juridisk navn: MEM AS
Org. nr: 913 998 480

Telefonnummer: 988 700 03
E-post: post@taplass.no
Postadresse: Kastellgata 12a, 4513 Mandal

Daglig leder: Martin Jansvik

HVA SLAGS PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER OG TIL HVILKET FORMÅL

Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger om deg:

Navn, mobilnummer, adresse, e-post, samt informasjon om hvilket arrangement du melder deg på. Ved kjøp av billett logges det samtidig opplysninger om transaksjonen. Opplysninger om betalinger oppbevares ikke, da TaPlass benytter ekstern leverandør for betalingstjeneste.

Vi behandler dine personopplysninger til følgende formål:

Opplysning om påmelding til arrangement eller kjøp av billett til arrangement.

Registrering av disse opplysningene er nødvendig i forbindelse med yting tjenesten.

Vi samler inn, behandler og oppbevarer kun de opplysningene som er relevante og nødvendige i forhold til de formål som er definert ovenfor.

For nærmere informasjon se forskrift  på lovdata.no

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi gir ikke din persondata videre til andre aktører, og dine personopplysninger blir ikke utgitt til tredjeparter. Vi utgir kun dine personopplysninger i det omfang lovgivningen krever dette.

Eksempler på dette kan være i forbindelse med smittesporing under den pågående epidemien med utlevering av opplysninger til aktuell myndighet.

Et hvert arrangement har en ansvarlig arrangør. Arrangøren har tilgang til personopplysninger som brukeren har oppgitt. En hver arrangør har gjennom kundeforholdet med TaPlass forpliktet seg til å følge samme strenge retningslinjer for personvern.

SIKKER LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

TaPlass benytter egenutviklet programvare. Server er plassert hos Webhuset AS.

Om det skulle skje et sikkerhetsbrudd som resulterer i høy risiko for deg, vil vi underrette deg om sikkerhetsbruddet så fort som mulig.

SLETTING AV OPPLYSNINGER

Opplysninger som er innhentet med formål om registrering av deltakere vedr. smittesituasjonen i Norge, lagres i 14 dager. Dag nr 15 slettes opplysningene automatisk, og TaPlass og arrangør har ikke lenger tilgang til opplysningene. Ved kjøp av billetter, lagres opplysningene frem til 30 dager etter arrangementet er avsluttet. 

DINE RETTIGHETER

Som hovedregel har du rett til innsyn i opplysningene vi har lagret om deg, og du har etter forespørsel rett til kopi. Vi vil da svare deg på forespørselen  så fort det lar seg gjøre, og uansett innen 30 dager. Dersom krav om retting eller sletting avslås, kan avgjørelsen påklages til Fylkesmannen.
Du har også rett til å inngi klage til Datatilsynet om ethvert forhold vedrørende behandling av dine personopplysninger. 

COOKIES

Vi bruker infokapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner, for å analysere trafikken vår og for å bedre våre brukeres opplevelse. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Det kan hende du vil ønske å skru av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden Om infokapsler som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere

Ved bruk av våre nettsider og tilhørende nettjenester, samtykker og aksepterer du at vi samler inn og bruker personopplysninger som beskrevet på denne siden.

Sikkerhet

TaPlass sine systemer er beskyttet med sikkerhetsmekanismer slik som passord og to-trinns verfisiering. Vi har sikkerhetsløsninger som forhindrer misbruk, tap eller endring av persondata lagret i vårt system.
TaPlass kan ikke garantere at misbruk, tap eller endring av data ikke skjer, men vi gjør alt vi kan for å forhindre dette.

IP adresser

I den grad en IP-adresse kan sies å være en personopplysning, samtykker du til at TaPlass kan samle inn IP-adresser. Formålet med denne behandlingen vil være for bruk til systemadministrasjon og for å revidere bruken av våre nettsider. Vi vil vanligvis ikke koble IP-adresse til en brukers personopplysninger.

Kontakt oss

Du har rett til å be TaPlass om innsyn i alle personopplysninger som gjelder deg, samt få rettet opp data som måtte være feil. Om du ønsker å få slettet alle dine personopplysninger, ta kontakt med oss på post@taplass.no.

Mer informasjon om personvern får du ved å kontakte Datatilsynet.

Menu